Reinaldapark voor een middag Superheldenwereld

Haarlem – Op zondag 15 september vindt in het Burgemeester Reinaldapark de allereerste Superhero Kidsrun in Haarlem plaats. Kinderen uit heel Haarlem en omgeving kunnen gratis meedoen aan deze unieke superhelden beleving. Uiteraard komen de kinderen echte superhelden tegen en gaan ze op jacht naar superkrachten bij een aantal mooie Haarlemse jongerenorganisaties.

Kinderen in de leeftijdscategorie 5-15 jaar kunnen kiezen uit twee afstanden; 1 km en 2,5 km, waarbij zij onderweg o.a. echte superhelden en spannende hindernissen tegenkomen. Uiteraard zijn veiligheid en plezier de belangrijkste pijlers voor tijdens het evenement.

Als de jonge lopers eenmaal over de finish, in de superhelden wereld, zijn wacht hen de opdracht om een vijftal superkrachten op te halen in het park. Bij jongerenorganisaties als Triple Threat, Blast-zone, Rebup, Young Leaderz en SportSupport kunnen de kinderen hun superkrachten ophalen. Eenmaal met alle superkrachten op zak wacht een leuke smakelijke beloning.

Aangezien niet elk kind de (financiële) middelen heeft om zelf aan een superhelden outfit te komen is de organisatie begin deze week gestart met het inzamelen van superhelden outfits. Zo kan elke deelnemer volledig verkleed meedoen aan de kidsrun.

Mocht men thuis nog superhelden outfits, superhelden gerelateerde kledij en/of superhelden maskers hebben kan men deze inleveren bij STAD Haarlem op de Gasthuisvest 47-A in Haarlem.

Vanaf deze week kunnen ouders hun kinderen online inschrijven via: http://www.superherokidsrun.nl
Inschrijving is helemaal gratis. Er kunnen maximaal 250 kinderen mee rennen.

Foto: T.K. Hammonds, aangeleverd door STAD Haarlem.