Popmuzikale versie van het paasverhaal, instuderen en uitvoeren op één dag

The Passion is al jaren een begrip in Nederland. Twee jaar geleden werd in Haarlem voor een uitverkochte zaal voor de vierde keer een eigen musicalversie gespeeld waaraan meer dan 100 Haarlemse amateurzangers en -spelers meededen. ’An Other Passion’ is dit jaar terug met een nieuwe popmuzikale versie van het Paasverhaal. Samen met honderd andere deelnemers kunt u weer meedoen aan deze ‘scratch-musical’, oftewel het instuderen en uitvoeren op één dag.

Het wordt weer een dag om nooit te vergeten, met het paasverhaal, prachtige Nederlandstalige popsongs, en spel in een groots decor voor een volle zaal. De songs zijn dit jaar onder andere van Wende Snijders, De Dijk, Herman van Veen, de 3J’s, de musical Soldaat van Oranje en natuurlijk Jesus Christ Superstar.

Iedereen vanaf 8 jaar kan zich aanmelden. Zoals altijd krijgen de kinderen en de jongeren een eigen plek in de musical. Ervaring in zang en spel is niet noodzakelijk. U doet dan mee met de koorgroep. Als u een (kleine) spel- of zangrol wilt dan nodigen we u van harte uit om auditie te komen doen op zondag 4 februari. Nadat u zich heeft aangemeld krijgt u daar automatisch bericht over. Zondagavond 4 februari om 19.00 uur is de informatieavond waar ook het materiaal wordt uitgedeeld. Deelname aan de musicaldag is €12,50 en tot 18 jaar is €7,50. Meer informatie, trailer en aanmelden: www.verhalenhuishaarlem.nl