Paddenstoelenboek met leuke proefjes en opdrachten

Zeg je herfst, dan zeg je paddenstoelentijd. Vliegenzwam, heksenkring, stinkzwam… kinderen vinden ze allemaal even aantrekkelijk. Ga nu naar buiten en ontdek alles over de paddenstoel met ‘Alle kinderen naar buiten’.

‘Alle kinderen naar buiten’ is hét natuuractiviteitenboek om samen met kinderen de natuur te ontdekken. Spelen, proeven, ontdekken, bouwen… het kan allemaal in en met de natuur. Het boek staat vol met talloze tips, proefjes, spelletjes, recepten en maakprojecten.

Benieuwd hoe het boek er uit ziet? Download gratis de bladzijden over de paddenstoelen. Dit is dé tijd van het jaar om buiten de paddenstoelen te ontdekken, wie goed kijkt ziet ze overal. Op de pagina’s staan leuke proefjes en opdrachten om alles over de paddenstoelen te weten te komen. Ideaal voor tijdens de les op school, maar ook heel leuk op de BSO of gewoon thuis om aan de slag te gaan.

Benieuwd welke paddenstoel je ziet? De zoekkaart uit het boek ‘Alle kinderen naar buiten’ doen we er óók gratis bij. Dus hup… naar buiten en ontdek de paddenstoelen! Je kunt hier de bladzijden en zoekkaart gratis downloaden: http://bit.ly/2xyupfj

Het boek ‘Alle kinderen naar buiten’ is geschreven door Jasper de Ruiter en Marieke Dijksman. Het boek telt maar liefst 280 bladzijden bomvol inspiratie om naar buiten te gaan. Het is te koop voor 29,95 euro via www.allekinderennaarbuiten.nl en de boekhandels.