Overvener blij met 50.000 euro

Eus (51) uit Overveen is de winnaar van 50.000 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat zondagavond 10 maart te zien was bij RTL 4. Hij werd de kandidaat van het ‘Mini Kofferspel’, koos één van de 26 koffertjes en ging met 50.000 euro naar huis. Eus was samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 2051 uitgenodigd in de studio.

‘Mini Kofferspel’
Eus mocht in de spelshow het ‘Mini Kofferspel’ spelen omdat de notaris zijn naam en stoelnummer trok. De mini-koffertjes zijn, net als de koffers in het finalespel van Miljoenenjacht, gevuld met cheques. Op die cheques staan dezelfde bedragen als die in de grote koffers. De kandidaat van het ‘Mini Kofferspel’ kiest een koffer en wint het bedrag dat op de cheque in de kleine koffer staat, tot maximaal 100.000 euro.

Met buurtgenoten in de prijzen
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. Eus won samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 2051 een studioplek in de tv-show. Iedereen ging met een e-reader met 50 euro BookSpot cadeautegoed naar huis.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 31 maart wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Fotocredits: Roy Beusker.