Open Huis Dierentehuis Kennemerland in Zandvoort

Zandvoort – Altijd al willen weten hoe het er in een asiel aan toe gaat? Op zoek naar een lieve huisgenoot? Dan is dit het moment, Dierentehuis Kennemerland, Keesomstraat 5
in Zandvoort, organiseert op zondag 29 september aanstaande een open asieldag. Iedereen is op die dag van harte welkom om tussen 12 en 16 uur een kijkje achter de schermen te komen nemen.

Wil je een speurhond zien die geld kan vinden? En met een andere speurneus kun je verstoppertje spelen. Met zijn geweldige neus kan hij je altijd terugvinden. Deze zgn. detectiehonden geven om 13.30 en om 15 uur een demonstratie. Om 14.15 uur stelt het tehuis de asielhonden aan je voor op de rode loper. Er is een kattengedragsdeskundige die je meer kan vertellen over de fratsen van je kat. De kinderen kunnen een speurtocht doen, als dier geschminkt worden of een kijkje nemen in de frettenspeelhoek van ‘Frettig Gestoord’. Ook is er een springkussen en kan er worden voorgelezen voor de asielkatten. Natuurlijk is er ook aan de inwendige mens gedacht; er heerlijk zelfgemaakt gebak, soep van Fleur, snacks en natuurlijk koffie en limonade. De dieren vinden het echt geweldig als je iets voor ze mee neemt zoals blikvoer.

Kortom een leuke, gezellige dag die jij en je kinderen niet mogen missen, de asieldieren kijken al uit naar jullie komst. Op de open asieldag kun je een dier alleen reserveren, er worden geen dieren geplaatst. Hou onze Facebookpagina (https://www.facebook.com/DierentehuisKennemerland/) in de gaten voor de laatste informatie over de open dag. Je bent van harte welkom bij Dierentehuis Kennemerland.

Foto: Poes Moon (aangeleverd door Dierentehuis Kennemerland).