5_2018_loft_uitvaart open dag_Heemstede

Open dag begraafplaats: rondleidingen en informatie

In het kader van de ‘Week van de Begraafplaats’ organiseert de gemeente Heemstede een open dag op de begraafplaats aan de Herfstlaan. Op vrijdag 1 juni bent u tussen 12.00 en 17.00 uur van harte welkom. Er worden onder andere presentaties en rondleidingen door de Historische Vereniging Heemstede Bennebroek gegeven over de geschiedenis en bijzonderheden van de begraafplaats.

Colinda Veldman en Waling Westra van Loft uitvaartbegeleiding zijn aanwezig om u te informeren over de vele mogelijkheden die er zijn met betrekking tot de laatste levensfase en een uitvaart. Zij maken tijd voor u om uw vragen te beantwoorden en kunnen u handvatten geven om dit met uw naasten bespreekbaar te maken.

Allerlei kwesties kunnen aan bod komen zoals oude uitvaartpolissen  en verzekeringen tot aan de eigen keuzes wat betreft de uitvaart(firma).

Bijzonder aspect bij Loft uitvaartbegeleiding is het zogeheten  ‘Rustament’. Een bijzonder boekje waarin allerlei persoonlijke informatie met betrekking tot uw laatste wensen kan worden vastgelegd.

Loft is onlangs een mooie samenwerking aangegaan met ‘Bloemen van Ruth’. Afscheid is een emotioneel moment. Bloemen kunnen dan vaak iets zeggen, wat met woorden niet lukt. “Wij zijn trots op onze nieuwe samenwerking met Ruth, die ook op de open dag aanwezig zal zijn. Ruth neemt alle tijd voor u en geeft u de gewenste persoonlijke aandacht. Zij vindt het vertolken van de juiste emotie in het bloemwerk heel belangrijk”, aldus Colinda en Waling.

Op de foto Colinda en Waling.