Open Badkuip in het Badhuis

Muziekliefhebbers uit de Leidsebuurt organiseren op vrijdag 9 december van 20.00 tot 21.30 uur een Open Badkuip in het Badhuis. Alle volwassenen in de regio die musiceren, dansen of dichten worden uitgenodigd hun talenten te tonen. Deelname is gratis, maar aanmelden is wel noodzakelijk.

Het Badhuis Leidsebuurt is het bruisend centrum van de buurt en trekt steeds meer mensen overal uit de regio. Er zijn diverse activiteiten zoals het Repair Café, Badkamergalm, De Eettafel en sinds oktober de Open Badkuip. Dit podium voor artistieke Haarlemmers staat open voor alle soorten podiumkunst.

Het thema voor de avond is Erwtensoep en Wildfazant. Een mooi gedicht over de donkere dagen, de stamppotprelude of een cabareteske uitvoering over het groot-niet-te-vermijden kerstdiner; alle bijdragen zijn welkom. Die ‘knusse keuken’ is de inspiratiebron voor de uitvoeringen van deze avond. Aanmelden voor optredens kan via: djeneny@gmail.com

Alleen komen luisteren mag ook. Aanmelden is niet verplicht, maar wel wenselijk in verband met te verwachte drukte. Dat kan via Facebook. Inloop vanaf 19.30 uur, aanvang 20.00 uur precies. Het belooft weer een spetterende avond te worden in het Badhuis Leidsebuurt.

Open Badkuip, vrijdag 9 december, Badhuis, Leidseplein 49
Meer informatie: https://www.facebook.com/BadhuisLeidsebuurt/

Foto: Eva van den Anker.