Open avond Amfi’66 Film- en Videoclub

Hillegom – Filmen is een leuke hobby, waar steeds weer nieuwe dingen te leren zijn. Ook het praten met elkaar over de wijze waarop een film tot stand kan komen, wordt als erg leuk en leerzaam ervaren.

Nog steeds zijn er mensen die deze liefhebberij wel hebben, maar misschien niet weten hoe je sommige dingen moet aanpakken.

Ook zijn er veel mensen die dit juist wél weten en dit graag aan anderen willen of kunnen vertellen.

Amfi’66 – Film- en Videoclub voor de Bollenstreek en Omstreken,  probeert deze mensen bij elkaar te brengen om met elkaar kennis en vaardigheden uit te wisselen. 

Elk jaar zijn er ca. 17 clubavonden waarop leden bij elkaar komen en daar soms tijd te kort komen om alles te bespreken wat te maken heeft met onze hobby.

Om kennis te maken met onze filmclub nodigen Amfi’66 u uit op de open avond, die gehouden wordt op dinsdag 15 oktober a.s., vanaf 20 uur in het verenigingsgebouw: Speeltuinvereniging Weerestein, M. de Ruyterstraat 95, 2182 XM Hillegom.

Kom eens vrijblijvend binnen lopen, de koffie staat klaar.

Voor informatie kunt u terecht bij: Rob de Groot, Voorzitter Amfi’66 – Film- en Videoclub voor de Bollenstreek en Omstreken, telefoon: 06 – 22 54 97 80 of op http://www.amfi66.nl.

Foto aangeleverd door Amfi’66.