Nieuw theaterfestival ‘Grazende Zwaan’ naar Haarlemmermeer

‘Grazende Zwaan’ is een nieuw, jaarlijks terugkerend theaterfestival. De eerste editie vindt plaats van 15 t/m 17 september op en om landgoed Kleine Vennep in Nieuw-Vennep. Een festival voor de hele familie boordevol locatietheater, muziek, eten, drinken, doen en & meer!
Verwacht theatervoorstellingen midden in de polder, spraakmakende kunst, knutselen op de boerderij, livemuziek tussen de suikerbieten en lekker eten & drinken van dichtbij. Grazende Zwaan is een theaterfestival voor jong en oud voor een portie ongeremde fantasie!
Deze eerste editie haakt het festival met het thema ‘land’ aan bij de Landschapstriënnale die van 1 t/m 30 september op het landgoed plaatsvindt. In 2018 zal het thema van Grazende Zwaan trouwens ‘water’ zijn, gevolgd door ‘lucht’ in 2019. Grazende Zwaan wordt mogelijk gemaakt door gemeente Haarlemmermeer.
De entree en activiteiten van Grazende Zwaan zijn gratis, voor de locatievoorstellingen betaal je een bescheiden toegangsprijs. Meer informatie is te vinden op: www.grazendezwaan.nl

Campagnebeeld voor Grazende Zwaan (Bowie Verschuuren).