Nieuw seizoen werkdagen in de natuur van start

De 1e natuurwerkdag van het nieuwe seizoen staat weer voor de deur. Een nieuw seizoen met vele werkdagen in mooie natuurgebieden als Leyduin, Middenduin, Klooster Alverna, Groenendaal, Eindenhout, Zuiderveen en een gezellig zaagweekend in Zuid-Limburg. Het IVN Zuid-Kennemerland organiseert in samenwerking met de gemeente Heemstede op zaterdag 8 juli een werkdag in wandelbos Groenendaal in Heemstede. Deelnemers aan deze werkdag gaan esdoorns knippen en zagen. Een dag lekker buiten werken in de natuur met een groep enthousiaste mensen! Doet u mee?
De handen gaan flink uit de mouwen. Dit is nodig om Groenendaal nog meer natuurlijker en mooier te maken. En wij gaan helpen. Je ziet zeker al in het zuidelijk deel een grote vooruitgang! We maken er een leuke dag van! Een werkdag met verschillende werkzaamheden van lichte naar zwaardere werkzaamheden.
Zorg zelf voor werkkleding en neem je eigen koffie/thee mee. IVN zorgt voor gereedschap, begeleiding én lekkere vlaai bij de koffie! Verzamelen voor deze leuke werkdag op zaterdag 8 juli gebeurt om 9.30 uur op de grote parkeerplaats van Groenendaal bij het restaurant. De werkdag duurt tot 15.30 uur. Informatie bij Marc van Schie, 06-22575748 en aanmelden graag via ivnzk.natuurwerk@gmail.com. Kijk op www.ivn.nl/zk en bekijk alle werkdagen van het nieuwe seizoen.