Musica e respiro

Muzikaal meditatieve avond met Musica e Respiro

In de Musilenzio-serie in Gebouw Zang en Vriendschap in de Haarlemse Jansstraat nr 74 brengt het blaasensemble Musica e Respiro op zondagavond 13 januari een gevarieerd programma met o.a. werken van Bach en Strawinsky.

Het ensemble dat op 13 januari voor het eerst optreedt in die samenstelling, bestaat uit Helen Tilmanns (hobo), Jan van Leeuwen (klarinet) en Frans Robert Berkhout (fagot). Zi j hebben alle drie een zeer ruime blaaservaring en hebben in veel verschillende orkesten opgetreden, variërend van de Limburgse Jagers en het Nederlands Kamerorkest tot en met het Concertgebouworkest.

Helen en Jan hebben al eerder laten horen dat zij dat zij in het Musilenzio-concept een prachtige sfeer weten te creëren, waarbij de stiltemomenten tussendoor bijdragen aan een constante intensiteit en aandacht bij musici en publiek. Met de ervaren Frans Robert aan hun zijde zal ook deze avond weer een bijzondere belevenis worden.

De zaal zal  door beeldend kunstenaar Dick Kreuger weer zijn omgetoverd tot een warme sfeervolle ruimte waar de muziek optimaal tot zijn recht komt en het bij uitstek op een winterse avond aangenaam toeven is.

Deze muzikaal-meditatieve avond duurt van 20.15 tot 21.30 uur. Adres: Jansstraat 74 Haarlem. De toegangsprijs bedraagt €9 (geen pin); kaarten aan de zaal. Reserveren kan via  info@musilenzio.nl.