Musical4daagse leidt kinderen op tot musicalsterren

De wandel- en zwem 4-daagse kent iedereen wel. Wat zou er gebeuren als zang, dans en spel in een 4-daagse samenkomen? Jazeker, de Musical4daagse!

De Musical4daagse is inmiddels een begrip in Noord-Holland. De afgelopen jaren hebben we samen met honderden jongeren naar een voorstelling toegewerkt. 4 dagen zingen, dansen en acteren met als afsluiter een échte voorstelling voor een publiek van familie en vriend(inn)en.

De Musical4daagse is ontwikkeld door professionele theaterdocenten Caroline Leardini en Jeroen Heiliegers. Het unieke concept geeft kinderen vanaf zes jaar de kans om in de vakantie een intensieve musicaltraining te volgen. Met iedere groep zetten Caroline en Jeroen binnen vier dagen een musical in de spotlight.

Het evenement vindt plaats in samenwerking met de Stadsschouwburg en Philharmonie Haarlem.

De Musical4daagse zal in de kerstvakantie in samenwerking met de Stadsschouwburg en Philharmonie Haarlem worden georganiseerd. Zowel de repetities als de presentaties vinden plaats in de Stadsschouwburg in Haarlem. Als deelnemer aan de Musical4daagse krijgen jij en je ouders tot slot ook nog eens korting op jullie kaartjes voor de musical “Was Getekend, Annie M. G. Schmidt” of “Tina de Musical” in de Stadsschouwburg Haarlem!

Voor wie?

Iedereen met een passie voor zingen, dansen en acteren mag meedoen! Kinderen van 6 tot 14 jaar kunnen zich aanmelden voor de Musical4daagse van 27 tot en met 30 december 2017  tot en met 6 januari 2018. Inschrijven kan tot 15 december via de website: www.musical4daagse.nl.

 

Wil je meer weten?

Informeer naar de kosten en mogelijkheden via info@musical4daagse.nl