kerstmarkt

Mijn Kerstmarkt aan zee in IJmuiden

PARTNERBIJDRAGE

IJmuiden – Het succesvolle concept Mijn Kerstmarkt verhuist dit jaar naar een nieuwe locatie. Organisator Just Ritskes is een samenwerking aangegaan met het Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach aan de Kennemerboulevard. Deze locatie biedt vele nieuwe mogelijkheden en heeft ervoor gezorgd dat er dit jaar een nog uitgebreider pakket kan worden aangeboden. Ook is er dit jaar tijdens elke editie van het bijzondere kerstevenement live muziek.

Het kerstevenement, dat een aantal jaren geleden in Velserbroek van start ging, is inmiddels uitgegroeid tot een waar fenomeen. Bedrijven kunnen hun medewerkers aan het eind van het jaar trakteren op een kerstpakket dat ze tijdens een sfeervolle avond bij Mijn Kerstmarkt zelf kunnen samenstellen. In een sprookjesachtige sfeer, die doet denken aan de legendarische verhalen van Charles Dickens, wordt een unieke kerstmarkt neergezet waar de bezoekers de vooraf door hun werkgever geschonken munten kunnen besteden.

Op de kerstmarkt zijn als vanouds producten verkrijgbaar op het gebied van huidverzorging, woondecoratie, parfumerie, delicatessen en alcoholische dranken.

Het concept van Mijn Kerstmarkt resulteert in een echte win-win situatie. De werkgever hoeft immers niemand aan het werk te zetten om kerstpakketten te regelen, er is geen stress over het op tijd leveren van de bestelling en tevredenheid bij de medewerkers is al bij voorbaat gegarandeerd.

Door de kerstmarkt te combineren met een borrel en optioneel met een diner, wordt de avond pas echt compleet. Door velen wordt elk jaar al met groot enthousiasme uitgekeken naar deze avond. Nieuw is dat het diner dit jaar geheel wordt uitgeserveerd. Op de nieuwe locatie is dus afscheid genomen van het walking dinner concept en worden de gasten aan tafel door het team van het hotel volledig in de watten gelegd. En een drankje meer of minder maakt helemaal niets uit, want het hotel biedt volop mogelijkheden voor een overnachting. Gasten van Mijn Kerstpakket kunnen die overnachting tegen een zeer aantrekkelijk gereduceerd tarief boeken.

Dit jaar is er ook elke avond live muziek. Een fantastische band, bestaande uit conservatorium geschoolde muzikanten onder leiding van de regionaal bekende zanger Dennis Sintenie, staat hier garant voor. Deze band zal de gasten trakteren op heerlijke ‘guilty pleasures’ en zorgt daarmee voor de perfecte sfeer. Dat het evenement aan populariteit niets te klagen heeft, blijkt wel uit het feit dat er nog maar vier avonden beschikbaar zijn.

Ondernemers die hun medewerkers dit feest willen laten meebeleven, moeten dus snel zijn. Er is alleen nog ruimte op 13, 18, 19 en 20 december, bovendien geldt dat die ruimte op de vrijdagen (13 en 20 december) nog maar beperkt is. Kijk op http://www.mijnkerstmarkt.nl om direct te reserveren of bel met Just Ritskes (06 51662135) voor eventuele vragen en maak van de kerstborrel een onvergetelijke gebeurtenis.

(Foto: aangeleverd)