Miep en Piet v.d. Raat dragen organisatiestokje over

25 jaar geleden is de ‘Schone Lentedrive’ in het leven geroepen als (in die tijd) enige rookvrije bridgeclub in de regio, tussen Adriaan Pauw Bennebroek en Bel Air Hillegom. Diverse leden waren lid van beide verenigingen. Op zaterdag 16 maart werd de 25e en vooralsnog laatste drive gehouden. De organistoren Miep en Piet v.d. Raad willen graag het stokje overdragen. Zij werden vooraf bedankt voor hun inzet.

Zestien paren van elke verenigingen kwamen samen in de grote zaal van Zomerzorg Meerweg 70 te Hillegom, de thuisbasis van Bel Air. 

Na vierentwintig spellen werd de balans opgemaakt en het bleek dat de leden van Bel Air te sterk waren voor de leden van Adriaan Pauw. Met 54,01% tegen 45,99% werd Adriaan Pauw verpletterd. De voorzitter van Adriaan Pauw had de leden nog zo op het hart gedrukt om vrijdagavond vroeg naar bed te gaan maar dat heeft niet geholpen.

De parenwedstrijd werd met een score van 61,94% gewonnen door Marion Ligtenberg met Cees v. Eijden (Bel Air). De tweede plaats was voor Anneke v. Vree met Irmi v. Dam (Bel Air) met 60,58% en het podium werd compleet gemaakt door Riek en Nico Timmers (Bel Air) met 60%. Het eerste paar van Adriaan Pauw, Marijke v. Lamoen en Ronald v.d. Holst was met 55,69% pas terug te vinden op plaats zeven.

Omdat het een lustrum was werd de drive afgesloten met een warm en koud buffet.