Leeuwinnen Voetbalfestival bij DSS

De Jacht van onze OranjeLeeuwinnen gaat door, nu op het WK in Frankrijk. En dat is iets om trots op te zijn. Daarom organiseert de KNVB, samen met verenigingen, een Leeuwinnen Voetbalfestival in alle regio’s in Nederland. Voor ieder meisje dé kans om samen met de andere meiden te voetballen en plezier te maken! En naast al het voetbalplezier leren de meiden ook nog eens samenwerken en vette Leeuwinnen-trucs. Het Leeuwinnen Voetbalfestival is voor alle meiden van 10 tot en met 15 jaar, lid of geen lid van een voetbalvereniging. Een gave dag vol voetbalplezier die je nooit zult vergeten. Zo kun je met je vriendinnen deelnemen aan allerlei gave voetbalspellen, waarin iedere deelnemer zich een echte OranjeLeeuwin zal voelen.

Op 23 juni a.s. vindt het Leeuwinnen Voetbalfestival plaats bij DSS, Jaap Edenlaan 7 in Haarlem. De activiteit start om 12 uur en eindigt omstreeks 15 uur.  kunnen zich melden vanaf 11.30 uur.
Er is plaats voor maximaal 100 meiden, neem sportkleding en sport- of voetbalschoenen mee, deelname is gratis.

Doe jij ook mee? Schrijf je snel in op www.knvb.nl/leeuwinnenfestival en ga samen met je vriendinnen mee op jacht tijdens een activiteit vol voetbalplezier.

Meer weten? Kijk op www.knvb.nl/leeuwinnenfestival.