Korendaag Zandvoort DISCO

Korendag Zandvoort goes DISCO

Regio – Met het thema DISCO zal de Protestantse kerk zaterdag 6 oktober omgetoverd zijn tot een ware discotheek. De Korendag Zandvoort oganiseert dit populaire event al voor de 12de keer. Naast disco zullen de 22 deelnemende koren ook nummers uit hun eigen repertoire ten gehore brengen.

De opening van de Korendag Zandvoort is om 10.30 uur en het eerste koor begint om 10.45 uur. Het laatste optreden met de grote finale begint om 21.15 uur. Alle bezoekers die om 10.30 uur aanwezig zijn krijgen een lootje. Daarmee valt een grote goedgevulde boodschappentas te winnen.

Er kunnen ook lunchpakketten gewonnen worden. Lekkere broodjes, een drankje, wat lekkers en fruit zitten er in het pakket, want je zit best een tijdje als je naar al die koren wilt luisteren. U kunt hier aan mee doen via Facebook Korendag Zandvoort. Geef aan waarom jij een pakketje zou willen krijgen. Wij hebben 10 pakketjes en deze worden om 12.15 uitgedeeld aan degene met de meest originele uiting.

Om ongeveer 14.15 uur is er een danswedstrijd. Dus beentjes van de vloer en go voor disco!

Koren uit de regio, maar ook uit Etten-Leur, Gorinchem en Nunspeet komen langs om te zingen. Het belooft een waar feest te worden. Net als voorgaande jaren komen er nu ook weer  “prominente mensen” als Andre Hazes, Bob Marley en John Travolta voorbij. Afsluitend koor is net als elk jaar The Beach Pop Singers. Dit jaar sluiten zij af met Haarlem Shuffle.

Korendag Zandvoort 2018. Protestantse Kerk, Kerkplein Zandvoort. Van 10.30 tot 22.00 uur. Het programma vindt u op www.zingenaanzee.nl.