Koor Excelsior start met voorbereidingen Mozart Matinee

Na een welverdiende vakantie gaat HOK Excelsior op 1 september weer enthousiast van start met de verdere voorbereidingen voor haar najaarsconcert op zaterdagmiddag 26 november in Nieuw-Vennep, onder de inspirerende leiding van dirigent Sytze Stel.

Dit jaar is het 225 jaar geleden dat Mozart overleed en daarom heeft Koor Excelsior gekozen voor een Mozart-Matinee met verschillende werken van deze uitzonderlijke componist, geschreven voor koor, solisten en orkest. Het Koor wordt tijdens dit Mozart-Matinee muzikaal ondersteund door de internationaal bekende organist Peter Ouwerkerk, het Holland Symfonie Orkest en meerdere solisten die hun sporen op nationaal en internationaal terrein hebben verdiend.

Als je van zingen houdt en van oratoriumwerken, dan ben je bij het Haarlemmermeers Oratorium Koor Excelsior aan het juiste adres. Het koor bestaat uit ca. 60 enthousiaste (amateur)zangers en zangeressen, die op donderdagavond van 20.00-22.00 uur repeteren in De Rank in Nieuw-Vennep. Nieuwe leden, en in bijzonder bij de bas-partij, zijn altijd welkom. Naast gezelligheid speelt ook de kwaliteit van de zang en de klankkleur een grote rol.

Op donderdag 8 september om 20.00 uur houdt het koor een Open zang-repetitie en ook presenteert Koor Excelsior zich dit jaar weer op de Verenigingenmarkt op zaterdag 3 september in Winkelcentrum Getsewoud Nieuw-Vennep.
Meer informatie op: www.koorexcelsior.nl
of bel met voorzitter Dick Smit, 0252-622480.