Koffie met gebak voor opening ‘Nijverheid’

Dinsdag 19 maart wordt officieel de nieuwe dagbestedingslocatie ‘Werkbedrijf Nijverheid’ in gebruik genomen. Werkbedrijf Nijverheid is gevestigd aan de Nijverheidsweg 27 in Heemstede. Tussen 10.00 en 11.00 komen de cliënten, hun familie en andere genodigden voor een kopje koffie met gebak. Aansluitend knipt de voorzitter van de Raad van Bestuur van de Hartekamp Groep een lint door waarmee het pand officieel in gebruik wordt genomen. 

Van 11.00 uur tot 15.00 uur is er een Open Dag voor genodigden. Cliënten deelden flyers uit in de buurt om naastgelegen bedrijven uit te nodigen kennis te komen maken. Ook zijn bedrijven waarvoor de Hartekamp Groep werk verricht welkom om de nieuwe locatie te bekijken. De cliënten geven zelf rondleidingen op hun nieuwe werkplaats.

De begane grond van het pand is helemaal opgeknapt. Het is nu een mooie, lichte en sfeervolle dagbestedingslocatie waar ongeveer 20 enthousiaste cliënten van maandag tot en met vrijdag werken aan verschillend licht industrieel werk voor diverse bedrijven. Zij doen dit verdeeld over de twee groepen, ‘het werkteam’ en ‘het magazijnteam’.