Jongerenvereniging Rotaract in de bres voor Inloophuis Kennemerland

De Rotaract Haarlem is een jongerenvereniging (tussen de 18 en 35 jaar) van de Rotary. Zij willen een steentje bijdragen aan de maatschappij bijdragen door bijvoorbeeld een gezellig dagje met ouderen op pad te gaan of door leuke evenementen te organiseren waarmee geld wordt opgehaald voor goede doelen. De groep komt een keer in de twee weken samen in Du Theatre Haarlem. Op zondag 10 december organiseert Rotaract de clubquiz voor het Inloophuis Kennemerland
Waarom dit doel?
Kanker is helaas een veel voorkomende ziekte in ons land. Inloophuis Kennemerland is laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen die in zijn of haar omgeving te maken krijgt met de vreselijke ziekte. Kanker zet het leven op zijn kop en brengt emoties met zich mee.

Drink while you think
Rotaract Haarlem steunt dit initiatief graag met een Club Quiz! Speel de quiz met je vrienden, familie of andere dierbaren. Maak er een mooie avond van en proost op het leven, pluk de dag!
De opbrengsten van deze avond, met knalprijzen, gaan geheel naar het Inloophuis Kennemerland. Wil jij een bijdrage leveren aan dit goede doel?
Kom dan naar de Club Quiz in Club Ruis op 10 december, vanaf 19.00 uur. De aanvang is 19.30 uur. Reserveer voor 5 euro per persoon jouw plek via info@rotaracthaarlem.nl of koop je kaartje voor €7,50 euro aan de deur: Smedestraat 31, Haarlem. Club Ruis laat alleen bezoekers van 18 jaar of ouder toe.