Javier Guzman in reprise

Heemstede – Vrijdagavond 27 september staat cabaretier Javier Guzman met zijn negende theatershow in Theater De Luifel op de Herenweg 96 in Heemstede.  Dit is het tweede programma in een triologie, die begon met Ga- Bie-Jer en wordt afgesloten met Francisco.  In Guzmàn kijkt hij terug op zijn grillige leven, zijn stormachtige carrière en vertelt hij dingen die je nog niet van hem wist.                                                                                                         

Javier Guzman (1977) werd geboren op Gran Canaria en is op jonge leeftijd met zijn moeder en broertje Emilio naar Nederland geëmigreerd. In 1998 studeerde hij aan de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam. In het derde jaar van deze opleiding (2002) won hij zowel de jury- als publieksprijs op het Leids Cabaretfestival. In 2003 studeerde hij af en zette hij zijn carrière voort op de planken, televisie en het witte doek. Inmiddels is hij niet meer weg te denken uit de Nederlandse en Vlaamse theaterscene.

Aanvang 20.15 uur. Kaarten à 22,- euro via: http://www.podiaheemstede.nl of via de theaterlijn 023-5483838 of op de avond van de voorstelling aan de zaal.

Fotograaf: Anke van der Meer.