Inzameling makelaarskantoren voor Speelgoedbank

Zaterdag 14 november is op de vestigingen van Puur Makelaars in Heemstede, Haarlem en Bloemendaal speelgoed ingezameld voor de Speelgoedbank. Dankzij de gulle inbreng van dorps- en stadsgenoten is de actie een groot succes geworden. Ook op de vestigingen in Amsterdam en Bussum is speelgoed ingezameld. De enorme hoeveelheid ‘zo goed als nieuw’ maar ook gloednieuw speelgoed wordt deze week aan de speelgoedbank overgedragen en zal tijdens alle Sinterklaasactiviteiten een dankbare nieuwe bestemming krijgen.

Puur Makelaars is erg blij met de opbrengst en bedankt iedereen dit heeft bijgedragen aan het eindresultaat voor hun betrokkenheid. Frederik van Till van Puur Makelaars: “Geweldig om te zien dat er zo massaal gereageerd is op onze oproep, deze opbrengst overtreft onze verwachtingen. Hierdoor kan de speelgoedbank tijdens de feestdagen iets extra’s doen en een groot aantal kinderen een onvergetelijk Sinterklaasfeest bieden.”

De Speelgoedbank zet zich in voor kinderen uit gezinnen die leven onder de armoedegrens. Dit doen zij onder andere door goed herbruikbaar speelgoed door te geven en speciale activiteiten tijdens feest & verjaardagen te organiseren, zodat ook deze kinderen onbezorgd te kunnen spelen.