Introductieavond bij Odd Fellows Velsen-Zuid

Velsen-Zuid – Voor degenen die altijd al hebben willen weten wat de Odd Fellows zoal doen op een logeavond in hun verenigingsgebouw aan de Stationsweg 95 in Velsen-zuid, is er nu de mogelijkheid om dit zelf mee te maken. Deze gelegenheid doet zich voor op dinsdag 5 november a.s. vanaf 19.30 uur in het gebouw van de Odd Fellows aan de Stationsweg 95 in Velsen-Zuid.

U wordt ontvangen door leden van de IJmondloge en Duinrooslogeonder het genot van een kop koffie of thee. Daarna een stukje geschiedenis over de organisatie. Na de koffie naar boven, waar in deze ruimte in alle rust naar wat muziek, tekst en uitleg wordt geluisterd.

Met deze introductieavonden, die geheel vrijblijvend toegankelijk zijn, willen Odd Fellows mensen bereiken, die samen met hen hun levenservaring, leergierigheid, inhoud en persoonlijkheid willen delen. Mensen dus, die hun nieuws- en leergierigheid willen inzetten, zich persoonlijk willen ontplooien en willen deelnemen aan gezelligheid in een vriendenclub. Zij willen hun vereniging laten groeien door verjonging en vernieuwing, met mensen die een nieuwe uitdaging niet uit de weg gaan. Zo hopen Odd Fellows mee te werken aan een betere samenleving.

Wilt u zich s.v.p. tijdig even aanmelden voor deze avond, bij de volgende personen;

De heer H. Bouma, tel. 06-5369.8497, email: mailto:info@ind-part.com;

Mevr. H. Langheld, tel. 0255-521105, email: mailto: 29duinroos@oddfellows.nl;

Meer informatie op: http://www.oddfellows-velsen.nl.

Foto aangeleverd door Odd Fellows.