Impro Sessie avond met open podium in De Pletterij

Woensdag 28 maart vindt er een Impro Sessie avond plaats in de Pletterij. Deze wordt samengesteld door een gastmusicus die andere kunstenaars/musici uitnodigt.

Deze avond is George Hadow de samensteller. George Hadow (1992) is een vertegenwoordiger van de nieuwste golf impro-musici die Nederland bestormt. Net zoals veel andere nieuwkomers is George Hadow een expat, afkomstig uit Devon (UK). George kwam in 2011 voor het eerst naar Nederland voor deelname aan de Dutch Impro Academy, waar hij les kreeg van Han Bennink en Michael More. Hij heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een volwassen muzikant die in zijn muziek zowel gevoeligheid als kracht legt. De lijst bands met wie hij optreedt is lang en afwisselend: The Blue Lines Trio, Mulligan – Baker Project, Terrie Ex/Raoul van der Weide/George Hadow, Aya ba yaya, Almeida/Dikeman/Hadow, Molino, Galm Quartet. George heeft samengespeeld met Andy Moor, Roy Paci, Anne-James Chaton en Joe Williamson, The Ex en Cactus Truck en in ontelbare ad hoc combinaties.

De gasten die hij uitnodigt maakt De Pletterij nog niet bekend, maar gezien zijn staat van dienst zullen dat niet de minsten zijn!

De tweede set is een open podium! Iedereen is welkom, dus neem je instrument mee! De zaal gaat open om 20.00 uur en de sessies is afgelopen rond 22.30 uur. Er wordt geen entree geheven, maar een vrijwillige bijdrage is van harte welkom.

De Pletterij is te vinden aan de Lange Herenvest 122, Haarlem. Reserveren via www.pletterij.nl.