‘Helden nodig die ons kunnen redden van de verdrinking!’

Het Spaarne staat de leden van Harmonie de Spaarnebazuin spreekwoordelijk aan de lippen. Al sinds 1929 is Harmonie de Spaarnebazuin een begrip in Haarlem en omstreken. Vele muzikanten hebben met plezier meegeblazen en –geslagen en de vereniging heeft voor menig muzikaal hoogtepunt gezorgd. Wat zou bijvoorbeeld Koningsdag in Spaarndam zijn zonder de Spaarnebazuin? Of Kerstnacht in de Vijfhoek? Of Dodenherdenking op de Dreef ?

De Spaarnebazuin heeft al jaren een teruglopend ledenaantal. “We hebben helden nodig die ons kunnen redden van de verdrinking! In 2019 zouden we graag als een gezonde harmonie ons 90-jarig bestaan willen vieren, maar dat kan alleen maar als we een reddingsboei toegeworpen krijgen…”, aldus de noodoproep van de harmonie.

Ben jij die held die een blaasinstrument of slagwerk speelt, kun jij bladmuziek lezen en heb je enige ervaring? Maak je graag muziek met gelijkgezinde enthousiastelingen? Kom dan eens vrijblijvend naar de repetitie op donderdagavond.

Het maakt niet uit of je fluit, klarinet, hoorn, trombone, een ander blaasinstrument, slagwerk of reddingsboei speelt.

Onder leiding van de enthousiaste dirigent Maron Teerds repeteert de harmonie elke donderdagavond van 20.00 tot 22.15 uur in het gebouw van Scoutingvereniging Brigitta, Eemstraat 56 in Haarlem. Laat even weten dat je komt, dan wordt gezorgd voor bladmuziek en kun je meteen meespelen. Informatie bij de secretaris op 023-5402389 of via mail: spaarnebazuin1929@gmail.com.

Meer informatie is te vinden op www.spaarnebazuin.nl