Heemsteeds fitnesscentrum weer Fitnessketen van het Jaar

Sporters en sportsters bij vele fitnesscentra in Nederland kozen samen met een vakjury Fit4lady tot Fitnessketen van het Jaar 2017. De uitslag is op zondag 21 mei bekendgemaakt in de Studio’s van Aalsmeer. Fit4lady-eigenaar Arina van Damme nam daar dankbaar de trofee in ontvangst. Het is voor Arina de derde keer, want ook in 2013 en 2015 werd Fit4lady tot Fitnessketen van het Jaar gekroond. In 2014 werd de 2e plaats behaald.

Waardering door betrokkenheid
In de verkiezing staat de mening van de sporters centraal. Voor de stemmers is de belangrijkste reden om Fit4lady te kiezen de persoonlijke betrokkenheid van de Fit4lady-trainsters. “In onze clubs helpen trainsters de leden hun doelen te bereiken en zo een goed gevoel mee te geven over zichzelf. Afslanken en fitter zijn is mooi, maar je goed voelen over jezelf is belangrijker”, aldus Arina van Damme. Fit4lady bruist van de energie. “Temidden van toenemende kwantiteit, afstandelijkheid en massa geloven wij in individuele kwaliteit en oprechte betrokkenheid. Wij kennen onze leden en helpen hen de conditie en kracht te verbeteren met ons unieke trainingscircuit en coaching.”

Fit4lady gelooft in persoonlijke begeleiding en biedt een 30 minuten circuit training. De begeleiding bij het sporten is persoonlijk en zo intensief als de klant wil. Arina: “Leden trainen vaak lange tijd bij Fit4lady door de resultaten die ze behalen en de band die ontstaat met de trainsters. Bij Fit4lady blijft een lid gemiddeld jarenlang sporten en sponsoring (wel betalen maar niet sporten) komt nauwelijks voor. Dat is uitzonderlijk te noemen in de fitness-branche.”

Gestage groei
Fit4lady heeft 13 fitnessclubs in Nederland en is officieel partner van de Hartstichting. En er is ruimte voor meer. “We hebben bewust gekozen voor gecontroleerde en gestage groei. Kwaliteit is het belangrijkst: in locatiekeuze, in keuze van de onderneemsters en in de keuze van de trainsters. We hebben niet voor niets een Fit4lady Academy, waarin we zowel franchiseneemsters als trainsters opleiden en bijscholen. Wij helpen vrouwen om sport te integreren in hun levensritme. En elke dag met veel plezier”, aldus een tevreden Arina van Damme.

Foto: Erik Peek.