Hartekamp Groep bereikt respectabele leeftijd van 65

De Hartekamp Groep bestaat 65 jaar! En dat wordt gevierd met twee dagen feest. Dinsdag 19 juni aan de Herenweg 5 in Heemstede en donderdag 21 juni op De Cirkel 1 in Heemskerk. Bekende artiesten zoals Willeke Alberti en Samantha (2e plaats in The Voice of Holland) gaan optreden, Circus Sijm brengt elke dag drie keer een speciale voorstelling voor de zorg en het toneelstuk Lastige Ouders wordt opgevoerd; over een veertienjarige jongen wiens hoofd zo vol herrie is dat hij altijd twee blijft. Verder is er ruimte om met een lekker hapje en een drankje elkaar te ontmoeten en er is een knuffelfarm.

Het feest in Heemstede begint om 10.30 uur met een welkomstdrankje en duurt tot 18.00 uur. In Heemskerk is de start om 9.30 uur.

Veilige omgeving

Een goed leven, dat willen we allemaal. Ook mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking. De Hartekamp Groep biedt hun sinds 1953 zorg, ondersteuning en ruimte voor ontwikkeling in een veilige, prettige omgeving, midden in de samenleving. Cliënten kiezen zelf hoe ze hun leven willen inrichten. De Hartekamp Groep sluit daarop aan met diverse woonvormen, dagbesteding, begeleiding bij werk en ambulante begeleiding. Zij werken op meer dan 50 locaties in de regio Midden- en Zuid-Kennemerland en omstreken. De ruim 1.400 medewerkers en 700 vrijwilligers zetten zich elke dag vol betrokkenheid in voor ruim 1650 kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Inmiddels al 65 jaar!