Halloween Discofeest bij Sportplaza Groenendaal

Heemstede – Vreemd keken zij op bij Sportplaza Groenendaal op de Sportparklaan 16 in Heemstede, toen tegen de boom een heksenbezem stond geparkeerd met de hoed van Hetty de huisheks erbij. Weer geen spoor van Hetty, ze zal toch niet net als vorig jaar er van door gaan zo vlak voor het grote Halloween Discofeest op vrijdag 25 oktober? Na wat speurwerk hebben zij haar gevonden.

In haar pikzwarte huisje tussen de bomen in het Groenendaalse bos zat zij met een rode neus te jammeren: zij was gevallen over haar ook al pikzwarte kat. Na lang praten en heel veel flessen vleermuizenbloed hebben ze haar toch zo gek gekregen.

Hetty komt het grote Halloweenzwemfeest vieren bij Sportplaza Groenendaal op vrijdag 25 oktober. Samen met DJ Jeffrey Reeb uit Hillegom gaat ze er weer een te gek Griezelfeest van maken.

De krakende deuren van het griezelzwembad gaan om 18.30 uur open en sluiten zich weer om 21.30 uur dus zorg dat je dan het water hebt verlaten anders ben je overgeleverd aan de nacht ………

Kosten zijn €7,50 per kind, dan krijg je een glaasje kikkerdril een broodje bloederige vinger en natuurlijk toegang tot het griezelfeest. En voor iedere held die durft te komen zwemmen hebben wij nog een sappige verrassing.

Voorverkoop vanaf vrijdag 11 oktober a.s. bij de receptie van Sportplaza Groenendaal de eerste honderd helden krijgen een 3D slush beker die zij gratis mogen laten vullen op 25 oktober.

Er is deze avond enkel toegang voor een volwassene als hij of zij een kind begeleid. Er is geen banenzwemmen en de sauna’s en stoombaden zijn deze avond niet toegankelijk.

Foto aangeleverd door Sportplaza Groenendaal.