Haarlem Cultuur Festival: nu kijken voor het progamma

Met nog een kleine maand te gaan kan het puzzelen beginnen. Het programma van het Haarlem Cultuur Festival staat online! Op zaterdag 8 en zondag 9 september wordt het nieuwe culturele seizoen ingeluid en barst het in de stad op 34 locaties van de activiteiten op het gebied van theater, film, muziek, beeldende kunst, dans, literatuur en erfgoed.

Gratis activiteiten

Zowel voor kinderen als voor volwassenen is er van zaterdagochtend 10.00 uur tot zondagavond 18.00 uur van alles te doen, te beleven en te ontdekken in diverse genres. De meeste activiteiten zijn gratis toegankelijk.

4 evenementen, 1 blokkenschema Op 8 en 9 september vinden naast Haarlem Cultuur Festival ook de Open Monumentendagen, Korenlint en de Haarlemse Cultuurnacht en die vier evenementen lopen dwars door elkaar heen. Om het voor publiek zo gemakkelijk mogelijk te maken gaan we binnenkort alle activiteiten op haarlemcultuurfestival.nl samenvoegen in één blokkenschema.

Door gebruik te maken van filters en favorieten te markeren met een sterretje, kun je dan een keuze maken uit het totale aanbod van activiteiten en een persoonlijk blokkenschema maken. Of je vult een paar simpele vragen in en krijgt programmatips op maat.
Het gedrukte programmaboekje is vanaf 25 augustus verkrijgbaar bij de VVV Haarlem, Grote Markt 2. En online:

https://haarlemcultuurfestival.nl