Groot koor in grote zaal

Het belooft een feestelijk en kleurrijk concert te worden dat popkoor Factory of Voices op vrijdagavond 9 maart verzorgt in het Hoofddorpse theater De Meerse. Het optreden begint om 20.15 uur en de toegang bedraagt €10.

Het programma heet ‘Confetti’. Dit grote Heemsteedse popkoor bestaat 7 jaar en heeft al heel wat mooie optredens op zijn naam staan, maar niet eerder werd een concert in zo’n groot theater verzorgd. Een uitdaging dus van de bovenste plank. Voor dit speciale concert heeft Factory of Voices de medewerking gevraagd en gekregen van het hillegomse blazersensemble Symphoenix. Dit ensemble treedt zelf al jarenlang op en geniet grote bekendheid in de regio.

Popkoor Factory of Voices brengt in Confetti een selectie van haar Engels- en Nederlandstalige liederen ten gehore. Deze liederen worden deels begeleid door koorpianist Koen Schalkwijk en deels door het ensemble Symphoenix. De zangnummers van het popkoor worden bovendien afgewisseld met enkele instrumentale nummers van Symphoenix en een optreden van zangeres Kiki Vermeulen. Het popkoor staat onder muzikale leiding van dirigent Jeroen J. Vermeulen. Het blazersensemble wordt gedirigeerd door Rob Draijer.

Er zijn voor Confetti nog enkele kaarten verkrijgbaar bij het theater De Meerse in Hoofddorp.

Overigens kan het koor nog steeds goede en vooral mannelijke zangers gebruiken. Zie hiervoor de website www.factoryofvoices.nl