10_2018_halloween-discofeest-SportPlaza

Groot Halloweenfeest voor kinderen in zwembad SportPlaza

Er is ‘paniek’ bij Sport Plaza Groenendaal. Want op vrijdag 19 oktober is het tijd voor het Grote Halloween Discofeest. En Hetty de huisheks is zoek. Haar bezem is in een grote boom op de parkeerplaats gevonden maar van Hetty geen spoor!

Wie, o wie gaat nu toch haar heksensmurrie en griezelworst klaarmaken voor de kinderen die komen op dit grote disco zwemfeest? Iedereen is er klaar voor! DJ Jeffrey heeft zijn griezelgruwelnoten al uitgezocht voor een spannend avondje muziek… De vleermuizen en spookjes hebben hun plekje al gereserveerd zodat zij een mooi uitzicht hebben op de gillende en dansende kinderen. Volgens de medewerkers van Sport Plaza Groenendaal wordt het een heel groot discozwemfeest. Blijft de vraag, waar is Hetty?! De zus van Hetty is al gewaarschuwd door een grote zwarte kraai die komt helpen zoeken! Dit tweetal heeft het familie recept van de smurrie (met kikkers en kevers) en van de griezelworst, zodat iedereen kan genieten van een heerlijk hapje en drankje!

De voorverkoop voor het feest is reeds begonnen. Kinderen betalen €6,75 voor een arrangement. Zij mogen zwemmen van 18.15 uur tot 21.45 uur en krijgen een broodje griezelworst met een glaasje smurrie. De eerste honderd boefjes ontvangen een ‘3d slush beker’ die ze gratis mogen laten vullen op deze disco avond!

Natuurlijk mogen er volwassenen naar binnen maar alléén als zij begeleid worden door een kind onder de 12 jaar. Beide baden zijn op deze avond beschikbaar voor kinderen dus het banen zwemmen vervalt.