Gratis een maand huur

Een financiële meevaller. Dat wil iedereen wel! Drie huurders van Elan Wonen zijn in de prijzen gevallen omdat zij de huur via automatische incasso betalen. Twee van hen ontvingen vorige week de ‘één-maand-gratis-huren-cheque’ uit handen van directeur Grischa Lowinsky.

Elan Wonen promoot al jaren automatische incasso. Grischa Lowinsky: “Dat is niet alleen handig en efficiënt voor ons. Ook voor huurders heeft het voordelen. Men hoeft tijdige betaling niet meer in de gaten te houden en het automatisch incasseren stopt vanzelf als de huurder verhuist. Gelukkig zijn al veel huurders overgestapt op deze handige manier van betalen.

Mevrouw Lafebre betaalt al jaren via automatische incasso. “Dat bevalt me goed. Zo weet ik zeker dat ik op tijd betaal. Ik heb er geen omkijken meer naar en dat is fijn.” Ook de heer en mevrouw Hoff gaven hun machtiging aan Elan Wonen. Mevrouw Hoff: “Wat een verrassing toen er gebeld werd, dat we een maand huur hebben gewonnen. We winnen namelijk nooit iets, dus dit is welkom”.

Ook dit jaar verlootte Elan Wonen drie keer één maand gratis huur onder huurders die automatisch betalen. Het gaat dan om de ‘kale huur’. De drie huurders hoeven in de doorgaans dure maand december geen huur te betalen. Voorwaarde is wel dat Elan Wonen iedere maand probleemloos de huur van de rekening heeft kunnen afschrijven. De voorzitter van de Bewonersraad heeft de huurders anoniem getrokken uit het huurdersbestand.

Op de foto van links naar rechts: mevrouw Lafebre, mevrouw en de heer Hoff en Grischa Lowinsky (directeur Elan Wonen).: Ruben Timman.