Gedurfd, kwetsbaar muzikaal cabaret

‘Heilloos’ van cabaretière Kirsten van Teijn is een kwetsbare muzikale voorstelling over waar je vandaan komt en waar je je heil vindt.
Ongegeneerd, onvoorspelbaar en uiterst komisch cabaret op vrijdag 13 november in Theater de Luifel. De voorstelling vangt aan om 20.15 uur.

Kirsten van Teijn komt uit Heiloo. 26 Jaar geleden op de wereld gekwakt, zonder gebruiksaanwijzing. Maar toch is ze geen heilloze, zoals haar grootvader, die dertig jaar lang een dubbelleven leidde.
Mysterieus hoe hij dit voor elkaar kreeg. Is het daarom dat ze graag peutert aan datgene wat wij het liefst verborgen houden? Dat ze geluk met wantrouwen ondergaat?

Heilloos is een gedurfde, maar kwetsbare muzikale cabaretvoorstelling over waar je vandaan komt en waar je je heil vindt. Kirsten wordt op gitaar meer dan verdienstelijk begeleid door Leon Sibum.

Van Teijn zette zichzelf in 2013 op de kaart door op het Groninger Studenten Cabaret Festival in één klap alle drie de prijzen in de wacht te slepen: jury-, publieks- én persoonlijkheidsprijs.
Nu komt zij met haar debuutvoorstelling, Heilloos, een fraaie woordspeling op het feit dat ze uit Heiloo komt en dat oord op haar zeventiende ook weer snel ontvlucht is.
Entree bedraagt 17,50 euro. Kaarten via www.podiaheemstede.nl of aan de kassa van Theater de Luifel, Herenweg 96, Heemstede op werkdagen tussen 9 en 12 uur of voorafgaand aan de voorstelling.

Foto: Saskia Kerhoff, Dutchlook.