Missing image

Fred Delfgaauw: een gezelschap in z’n eentje

In Fred Delfgaauw’s soloproductie Wachtkamer van de liefde zit een aantal kleurrijke personages. Ze hebben allemaal een verhaal over hun zoektocht naar de liefde. Vrijdagavond 24 april te zien in Theater de Luifel om 20.15 uur. Na ruim 30 jaar heeft Fred Delfgaauw een geheel eigen theaterstijl gecreëerd. Een wonderbaarlijke versmelting van meerdere disciplines. Herman van Veen zei ooit: “Delfgaauw is een gezelschap in zijn eentje.” Humor en ontroering liggen in zijn aangrijpende voorstellingen altijd pal naast elkaar.

In de soloproductie Wachtkamer van de liefde zit een aantal kleurrijke personages. Ze hebben allemaal een verhaal over hun zoektocht naar de liefde. De zoektocht naar de liefde is ook een zoektocht naar de reden van bestaan: zonder liefde en de wederkerigheid daarin, lijkt het leven zinloos. Die universele ervaring kent een scala aan verschijningsvormen, soms tragisch, soms hilarisch, maar altijd herkenbaar. Uiteindelijk wordt het weer een echte Delfgaauw-productie waarbij het publiek wordt verrast en op een ander been gezet. Entree: € 18,50.

Kaarten via www.podiaheemstede.nl of aan de kassa van Theater de Luifel, Herenweg 96, Heemstede of voorafgaand aan de voorstelling.

Foto: Ministerie van Beeld.