Eucalipta in het zwembad!

Op vrijdag 27 oktober verandert SportPlaza Groenendaal om 18.00 uur in een heus griezelhuis.
Na het grote succes van vorig jaar heeft het zwembad weer een Halloween Disco-avond, alleen wordt dit jaar nog grootser uitgepakt dan vorig jaar.
De anders zo vriendelijke entreehal verandert in een griezelig oord waar een enge maar best aardige heks je een blik gunt in haar griezel huis. Durf je daarna nog naar binnen, kijk dan goed om je heen want je weet nooit wie je tegenkomt!
Ook de zwemzaal is stemmig aangekleed en DJ Jeffrey tovert griezelig gezellige noten de ruimte in. Je kunt voor deze avond een toegangsbewijs kopen voor €6,50 en je mag dan discozwemmen van 18.00 tot 21.30 uur je krijgt er een griezelig lekker broodje voor en een bloeddorstig lekker glaasje drinken.
Voorverkoop is reeds gestart! De eerste honderd waaghalzen krijgen een heuse Halloween beker die zij op deze vrijdagavond gratis kunnen laten vullen met slush. Er is deze avond geen banenzwemmen zodat het wedstrijdbad enkel toegankelijk is voor kleine helden om de uitdaging met de piratenrun aan te gaan!
Volwassenen hebben alleen toegang onder begeleiding van een betalend kind en de sauna en het Turk stoombad zijn gesloten omdat vleermuizen deze hitte niet aan kunnen!
Als om 21.30 uur het licht in het zwembad aangaat en de laatste muzieknoten afsterven komt de heks Eucalipta de kinderen uitzwaaien en geeft hen nog iets mee voor onderweg; maar pas op! Het is en blijft een heks!