Ervaren bridgedocent uitgenodigd bij IMP

IMP staat voor Inspanning Met Plezier en deze bridgeclub bridget dan ook met plezier, en heeft het thuishonk in Heemstede in het clubgebouw van HBC. Op de maandag 14 en 28 mei kunnen bridgers zich bijspijkeren. Dan komt de zeer ervaren bridgedocent Ron Jedema om uw bridgevaardigheden te verrijken!
U kunt als beginnend of meer ervaren bridger bij Bridgeclub IMP uw afspeeltechniek verbeteren. De avonden bestaan uit een deel theorie en een deel toegepaste praktijk. Aanvang is 19.30 uur, in het clubgebouw van HBC aan de Cruquiusweg 39 te Heemstede (ruime parkeergelegenheid). Kosten bedragen  €2 per persoon.
Wilt u zich opgeven? Dan kan bij Loes Jedema, 023-5331932 of loes@jedema.nl
Ook heeft de gezellige en bij de bridgebond aangesloten club nog ruimte voor nieuwe leden. Proefspelen of lid worden? Neem ook hiervoor contact op met Loes.

Geschiedenis

Bridgeclub IMP is op 14 juli 2000 opgericht door leden van andere bridgeclubs die van mening waren dat op hun oude club het spelen in competitie niet voldoende serieus werd genomen.

IMP heeft twee hoofddoelstellingen:

Bridgen voor je plezier én spelen om te winnen, en dan geheel volgens de regels.
Bovenstaande houdt in dat voor mensen die alleen naar de club gaan om een avondje ‘onder de pannen’ te zijn, deze club niet interessant is. Of je nu goed speelt of een beginner bent; het streven moet zijn om bridge zo goed mogelijk te gaan spelen en een zo breed mogelijke interesse te hebben in de diverse wedstrijdvormen. Op de club wordt deze instelling gestimuleerd door bijvoorbeeld bepaalde thema’s uit te lichten, bijscholingscursussen te organiseren, diverse competitievormen (paren, butler en viertallen) te spelen en paren c.q. viertallen in te schrijven in de competities van het district Kennemerland.

IMP is aangesloten bij de Nederlandse Bridgebond en speelt ook volgens de regels van de bond. Er zijn voldoende gekwalificeerde clubleiders A en –B. Op de maandagavonden wordt gespeeld, van 19.30 tot 23.00 uur. Het seizoen loopt van de eerste maandag in september tot en met de laatste maandag van mei.

Op de foto een impressie van een speelavond met gezelligheid.