Dag van de Mantelzorg in Philharmonie voor mantelzorgers

Haarlem – Mantelzorgers uit de regio Zuid-Kennemerland zijn maandag 11 november vanwege de Dag van de Mantelzorg van harte welkom in de Philharmonie, Lange Begijnestraat 11, in Haarlem. Er wordt hen een programma aangeboden, met onder meer een optreden van de muzikale cabaretgroep Spruijt & Opperman. De middag is een bedankje van de deelnemende gemeenten voor hun mantelzorgers en wordt georganiseerd door Tandem, Centrum voor Mantelzorgondersteuning. 

Spruijt & Opperman voelen zich deelnemer van de wereldkampioenschappen succesvol, strak en leuk zijn. Zij heimweeën naar een tijd waarin diskwalificatie weer hip is. Een tijd waarin zij zélf de regie in handen hebben, zelf het startschot lossen en zelf de eindstreep bepalen. ‘

De gasten worden maandag 11 november in de Philharmonie te Haarlem vanaf 14.15 uur ontvangen met koffie en thee. Het welkomstwoord wordt uitgesproken door de Haarlemse wethouder Marie-Thérèse Meijs. Aansluitend op het zaalprogramma is er in de foyer gelegenheid om tijdens de borrel onderling ervaringen te delen. Er staan diverse informatietafels waar mantelzorgers terecht kunnen met vragen of gewoon voor een praatje. Zo zijn onder meer Tandem, Platform Belangenbehartiging Mantelzorg en de betrokken gemeenten van de partij.

Voor informatie over de Dag van de Mantelzorg, aanmeldmogelijkheden of informatie over Tandem, kan op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur worden gebeld met 023-8910610. Mailen kan ook: mailto:info@tandemmantelzorg.nl.

Foto: Spruijt en Opperman (aangeleverd).