Concerten ‘Jazz in Zandvoort’ afgelast

Zandvoort – In verband met de coronamaatregelen gaan twee geplande jazzconcerten van 11 oktober in Zandvoort niet door. Stichting Jazz in Zandvoort heeft geen ontheffing kunnen krijgen om meer dan 30 bezoekers per concert toe te laten. “Dat is natuurlijk heel vervelend, maar uiteraard begrijpelijk. Gezondheid is vele malen belangrijker”, aldus de stichting in haar persbericht over de afgelasting.

Geprobeerd wordt het concert met Jasper Staps, Jean Louis van Dam, Edwin Corzilius en Frits Landesbergen, ‘Celebrating the Music of Paul Desmond’, op 20 december in te halen. Of de concerten die staan geprogrammeerd op 8 november met ‘The Preacher Men’ kunnen doorgaan is niet te voorspellen. 

Voor alle concerten geldt dat de organisatie volkomen afhankelijk is van het aantal bezoekers dat wordt toegestaan, 50 bezoekers per concert is prima, met een middag en een avondsessie maakt 100 bezoekers, 30 bezoekers per concert gaat dus niet lukken. Wanneer een concert niet doorgaat worden de bedragen die zijn overgemaakt teruggestort.

Op de site www.jazzinzandvoort.nl staan de actuele berichten.