Chaos met een harde G

Géén Carnaval, géén Oktoberfest, géén Halloween, géén fout themafeest, maar alles inéén. Op zondag 3 maart kun je in Patronaat Haalem genieten van Trio Vierstemmig met de Muggenbulten & Friends Live bij Chaos met een harde G.

Wie zegt dat we op Carnavalszondag boven de rivieren niets vieren? “Natuurlijk doen we dat wel! Maar dan wel op z’n Haarlems, met veel georganiseerde chaos en een lekkere harde G.” Evelien Hofhuis, zangeres in het Haarlemse Trio Vierstemmig, treedt deze keer met haar partners en een heuse liveband op.

Guilty pleasures

Het bekende Haarlemse Trio Vierstemmig, bestaande uit Jos Ahlers, Michel Corten, Hans Goes en Evelien Hofhuis, gaat eindelijk live. Op dit feest worden hun guilty pleasures gespeeld door de liveband De Muggenbulten (Ronald de Jong, Jaap Somsen, Niels Wilmink en Pepijn Zwaanswijk). De feestgangers presenteren een schaamteloze mix van Nederlandstalige en buitenlandse meezingers. 

Guilty Pleasures? “Welnee, daar gaan we dik overheen. Of onderdoor. Een mix van Braziliaans carnaval en Hollandse hits,” zegt Evelien Hofhuis van Trio Vierstemmig. Speciaal voor Chaos met een Harde G wordt een feestelijk programma gemaakt. Nummers van Neil Diamond, Barry Manilow, André Hazes, André van Duin, De Deurzakkers, Marianne Rosenberg, Adele Bloemendaal passeren de revue. Met een aantal verrassende ‘friends’ wordt het een zondagmiddag om niet snel te vergeten. Tussen de bedrijven door zorgt DJ John Castenmiller voor nog meer ‘chaos’.

Kleinste optocht aller tijden

Na al het feestje in Patronaat is het nog niet afgelopen. Om elf over zeven vertrekt de kleinste optocht van Nederland naar de after party aan de overkant van de feestzaal. De enige zetel op de enige praalwagen is bestemd voor de ‘Best geklede bezoeker’ van de middag.

Aanvang: 15.00 uur, einde 19.11 uur. Kaarten te verkrijgen via www.patronaat.nl

Op de foto Evelien Hofhuis.