Burgemeester Wienen snijdt 50 meter lange verjaardagstaart aan

Haarlem – Op 24, 25 en 26 september viert Centrum Schalkwijk haar 50e verjaardag met heel veel verrassende theater- en muziek acts, workshops, winacties en een 50 meter lange taart.

De officiële dag dat Centrum Schalkwijk 50 werd, vond al in het voorjaar plaats, maar in verband met de maatregelen rondom het coronavirus, is het vieren van dit mooie jubileum uitgesteld tot nu. Centrum Schalkwijk start de festiviteiten op 24 september en heeft tot het einde van dit jaar nog heel veel mooie en feestelijke activiteiten en acts voor alle bezoekers in petto.

Op 24 september wordt afgetrapt met de Grote Jubileum Kassabonnen actie waarbij bezoekers vier weken lang door hun kassabonnen in te leveren kans maken op een prachtige hoofdprijs voor zichzelf én een aanverwante prijs voor 50 buren, de creatieve workshop Gouden Boeken (vooraf aanmelden, zie https://centrumschalkwijk.nl/evenementen/workshop), live muziek, een karikaturist, een trakterende, rolschaatsende roze dame en een expositie.

Op zaterdag 25 september komt het hoogtepunt: Op deze dag snijdt Burgemeester Jos Wienen om 12.30 uur de 50 meter lange verjaardagstaart aan.
Voor het complete programma: https://centrumschalkwijk.nl/evenementen/

Foto: aangeleverd.