Boekhandel Blokker tijdelijk verhuisd

PARTNERBIJDRAGE

Heemstede – In verband met de uitbreiding van Boekhandel Blokker op Binnenweg 138, is de boekhandel sinds 13 augustus tijdelijk verhuisd naar Binnenweg 82 (het oude pand van Schoenwinkel Nelson), tot en met 13 oktober.  

De verhuizing liep voorspoedig en werd in twee dagen gerealiseerd. Eigenaar Arno Koek: “We hadden op zondag een team van 14 mensen: een inpakploeg, een transportploeg en een uitpakploeg. Het ging fantastisch en iedereen heeft keihard gewerkt.

Het nieuwe tijdelijke pand is iets dieper dan de oude winkel en dat heeft een ruimtelijk beeld. Hierdoor kunnen we alvast wennen aan een vernieuwde en grote winkel straks”, als dus Arno Koek.

Op Binnenweg 138 én op nummer 132 wordt hard gewerkt aan de uitbreiding. Half oktober moet de verbouwing klaar zijn en keert Boekhandel Blokker weer terug op het oude vertrouwde adres: met ruimte voor een betere presentatie, een podium voor auteursbezoeken, een grote leestafel en een gezellig zitje met bank en fauteuils.

Arno: “Over acht weken kan iedereen het resultaat komen bekijken met een (hopelijk) spectaculaire opening.”

Tot die tijd is iedereen welkom op Binnenweg 82, of online via http://www.boekhandelblokker.nl of via de WhatsApp 06-18336320.

Eigenaar Arno Koek (fotograaf: Bart Jonker).