Boek ‘Over de zin van het leven’ gepresenteerd

Op maandagmiddag 16 november vond in Heemstede, op de Algemene Begraafplaats, de boekpresentatie ‘Over de zin van het leven’ plaats. Journalist Karel Hille legde vragen over de zin van het leven voor aan diverse prominente Nederlanders.
Aan 33 bekende Nederlanders, om precies te zijn. Van artiesten tot geestelijken en wetenschappers. Hij bundelde hun antwoorden in zijn boek. Zo sprak Hille openhartig met de inmiddels overleden prof. dr. Wubbo Ockels en prof. dr. Bob Smalhout. Daarnaast voerde hij gesprekken met onder meer prof. dr. Antoine Bodar, Catherine Keyl, Willibrord Frequin, mgr. dr. Jozef Punt, mr. Dries van Agt, Emile Ratelband, Ans Markus, en Anita Witzier. Zij verzorgde ook de presentatie van deze middag.
Karel Hille is naast journalist televisieproducent, schrijver en tekstdichter. Hij begon zijn loopbaan bij het Vrije Volk en werkte later als journalist voor weekbladen. Daarnaast was hij de tekstschrijver van nummers voor verscheidene nationale en internationale artiesten zoals Robert Long (The last Seven Days) en Vera Lynn ( I had a dream). Hij schreef eveneens de tekst van de klassieker ‘Waarheen, waarvoor…’ voor Mieke Telkamp. In de jaren tachtig en negentig maakte Karel Hille tv-producties waaronder de voor een Nipkowschijf genomineerde documentaire ‘De moord op de dubbelganger van Spandau.’ Als schrijver publiceerde hij boeken en artikelen over showbizz, complottheorieën en paranormale thema’s.

Uitgeverij Lucht geeft het boek uit: www.uitgeverijlucht.nl