Bloemencorso zoekt deelname luxe-wagens

Altijd al eens mee willen rijden in het Bloemencorso van de Bollenstreek? Het Bloemencorso van de Bollenstreek dat plaatsvindt in het voorjaar biedt ondernemers nu een unieke manier hun bedrijf te promoten door mee te rijden in het Bloemencorso 2018 met een luxe of promotie wagen.

Het Bloemencorso van de Bollenstreek is een van de meest gefotografeerde evenementen van Nederland. Het verwerven van meer naamsbekendheid is voor velen immers prioriteit nummer een. Bedrijven uit de regio kunnen hierop meeliften met een evenement van nationale en internationale faam. De inschrijving voor luxe of promotiewagens is geopend.

Ad van Zelst die de marketing op zich neemt zegt: “We zijn op dit moment nog met een aantal kandidaten voor een praalwagen in gesprek. Voor kleinere bedrijven die graag willen deelnemen aan het Bloemencorso hebben we een goed alternatief om met een luxe wagen mee te rijden. We merken dat bedrijven graag van deze bijzondere manier van promotie gebruikmaken. De vele honderdduizenden bezoekers uit binnen- en buitenland geven hoge waarderingen aan het Bloemencorso van de Bollenstreek.”

Voor vragen of informatie over deelname aan het bloemencorso kan men zich melden via deelname@bloemencorso.info. Ook op www.bloemencorso.info vindt u informatie.

Corso 2018
Het bloemencorso staat dit jaar in het teken van het thema Cultuur. Het verlichte corso vindt plaats op vrijdagavond 20 april in Noordwijkerhout en het corso rijdt op zaterdag 21 april van Noordwijk naar Haarlem.