Bijenworkshop leuk voor kinderen en volwassenen

Zaterdag 15 juli (van 11.00 tot 16.00 uur) wordt er door de imkervereniging Haarlem en omstreken een interessante bijenworkshop gehouden in het filiaal in Hillegom van tuincentrum  de Oosteinde.

Een imker van de vereniging legt van alles uit over het leven van de bijen en waarom bloemen en planten zo belangrijk voor de bijen zijn. Hij heeft ook een bijenraam bij zich en kan door zijn jarenlange ervaring met bijen en honing maken mooie verhalen vertellen. Tevens legt de imker uit welke soorten honing er van verschillende bijen en bloemvelden komen. De verse honing is ook direct te koop bij de imker.

Niet alleen voor volwassenen maar zeker ook voor kinderen is het erg leuk om meer te weten te komen over de wereld van de bijen. Bij mooi weer zal de workshop buiten op de nieuwe kinderboerderij met vlinder/bijentuin worden gehouden in een gezellige, landelijke sfeer.

Als u op zaterdag 15 juli geen gelegenheid heeft kunt u ook eventueel op zaterdag 29 juli in het filiaal van De Oosteinde in Vijfhuizen (grens Haarlem) dezelfde workshop meemaken.

Zaterdag 15 juli bent u van harte welkom aan de Zandlaan 22 in Hillegom (grens Bennebroek). Zie ook www.deoosteinde.nl