Bijeenkomst VvE’s over verduurzaming, subsidies en regelgeving omtrent energie

Heemstede – Steeds meer VvE’s (Vereniging van Eigenaren) nemen stappen om hun gebouw(en) te verduurzamen en klaar te maken voor een toekomst zonder aardgas. Daarnaast wil een groeiend aantal VvE’s graag weten hoe er op hun grote dak zonne-energie kan worden opgewekt. Op dinsdagavond 28 september is er voor VvE’s en VvE-beheerders uit Haarlem, Heemstede en regio een speciale informatiebijeenkomst in de Koningkerk in Haarlem.

Speciaal voor VvE’s die hiermee willen beginnen – of die al een stapje hebben gemaakt – organiseren Stichting Kennemer Energie, het VvE Duurzaamheidsloket, JVL Administraties VvE Beheer en gemeente Haarlem deze bijeenkomst, die om 19.30 uur aanvangt. De Koningkerk is gevestigd aan de Kloppersingel 57 in Haarlem.

In anderhalf uur worden VvE-bestuurders en VvE-beheerders in de Koningkerk in Haarlem bijgepraat over verduurzaming, subsidies, regelgeving en mogelijkheden om op eigen dak(en) energie op te wekken. Praktisch, met veel voorbeelden en alle ruimte om vragen te stellen.

Aanmelden kan op kennemerenergie.nl/vve.

 

Het programma begint met een inloop om 19.00 uur.
Liesbet Hanekroot – Kennemer Energie – verwelkomt de gasten. Daarnaast zijn er vertegenwoordigers van gemeente Haarlem en het VvE Duurzaamheidsloket.
Omstreeks 20.45 uur is de afsluiting en kunnen bezoekers napraten.
Foto: aangeleverd.