Betoverend theaterspektakel voor de hele familie

Op 18 februari speelt Maas theater en dans in Stadsschouwburg Haarlem, de familievoorstelling Beauty en het beest (14.30 uur). Extra bijzonder, want er spelen naast acht professionele acteurs en acht professionele zangers 10 Haarlemse kinderen en jongeren mee in de voorstelling. Maas theater en dans toert tot en met 11 maart door Nederland met dit betoverende muzikale theaterspektakel voor de hele familie (8 tot 108 jaar).

Betoverend theaterspektakel (8 tot 108 jaar) 
Welk kind heeft de moed om het beest in de ogen te kijken? Stel je voor, zo vies en plakkerig, zo harig en wild. Maar soms moet je doorzetten, desnoods met je ogen dicht. Als je vader in gevaar is. Als er een roos is geplukt, een belofte is gemaakt. Dan moet je wel, je kan niet anders. Dan word je een held in een onvermijdelijk liefdesverhaal.
Rennend achter een gouden bal aan, raakt Beauty verdwaald in de bevroren wereld van het beest. Beauty moet aardbeien plukken in de sneeuw, slapen bij een poel, uren dansen op het mos. En maar blijven volhouden, totdat het beest een prins wil worden. Gelukkig wordt ze geholpen door een groep echte kinderen die ook door het sprookjesbos dwalen.
Beauty en het beest is een muzikaal theaterspektakel over een dapper meisje en een verwende prins, met twee jaloerse zussen, grappige bediendes, magische goocheltrucs, een zingend bos en een groep dappere kinderen. Een betoverend liefdesverhaal met acrobatische dans en virtuoze, meerstemmige zang voor iedereen van 8 tot 108.
Meespelende kinderen en jongeren  
Beauty en het beest wordt gebracht door professionele acteurs van Maas theater en dans en professionele zangers van het Nederlands Kamerkoor. Daarnaast spelen er tien kinderen en jongeren uit Haarlem en omgeving mee: Abele van Dam, Aline Hoefnagel, Eva Reij, Jasmijn Verhorst, Jilli Waslander,  Kane Volckerijck, Puck de Vries, Roman van Heemstra, Tona Akershoek, Veerle van Meerten.

Stadsschouwburg Haarlem – Wilsonsplein 23, Haarlem. Kaarten à 13 euro reserveren kan op www.theater-haarlem.nl. Telefonische info: 023-5121212