Speelse workshop over emoties bij kinderen

Kinderen en emoties. Een best beladen onderwerp. Mandy Langbroek schreef ‘Daantje het vulkaantje: Het EmotieBoek’. Op woensdag 8 november, aanvang 15.00 uur,  leest zij uit haar boek voor in de Bibliotheek van Bloemendaal. Ze gaat samen met kinderen van zeven jaar en ouder in op vragen die in het boek gesteld worden. Daarna komt iedereen in beweging met een EmotieSpel, waarbij plezier voorop staat. De speelse workshop vindt plaats in de Bibliotheek Bloemendaal (Korte Kleverlaan 9) en is gratis te bezoeken. Om de workshop af te stemmen op de leeftijd van de kinderen, wordt wel gevraagd een e-mail te sturen naar info@EmotieBoek.nl.

Het EmotieBoek helpt kinderen, ouders, docenten en iedereen die met kinderen werkt om emoties bespreekbaar te maken op een leuke, laagdrempelige manier. Het leesboek gaat over Daantje het Vulkaantje en Beer. Zij vertellen over hun emoties en hebben een geheim.
Na afloop kan je haar boeken kopen en laten signeren. De bijeenkomst duurt tot 16.00 uur en is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

Kijk voor meer informatie ook op www.bibliotheekzuidkennemerland.nl