Samen beter horen bij Van der Werf Horen 

Heemstede – Audicien Van der Werf Horen aan de Raadhuisstraat 65A in Heemstede is een begrip in Heemstede als het gaat om een professionele gehoortest, een persoonlijke service en een deskundig gehooradvies. Van der Werf Horen bekijkt daarom graag samen met u de mogelijkheden voor beter horen. Audicien Sebastiaan van der Werf licht toe hoe dat in zijn werk gaat. Tijdens de geheel vrijblijvende eerste afspraak brengen wij uw wensen en behoeften in kaart, waarna er een gehoortest zal worden afgenomen. Deze nemen wij gezamenlijk door zo dat u precies weet waar u aan toe bent.” 

Meten is weten
“Tijdens de tweede afspraak, ook wel de aanpassing genoemd, krijgt u het hoortoestel mee op proef”, vervolgt Sebastiaan. “Het hoortoestel wordt aangepast via een ‘real ear measurement’, een meting waarbij u een slangetje in uw gehoorgang krijgt, zodat er exact kan worden gemeten hoe het geluid aan komt op uw trommelvlies. Meten is tenslotte weten. De audicien loopt hier samen met u doorheen. Na het instellen van uw hoortoestel krijgt u uitleg over de werking van het toestel en het onderhoud daarvan. U test het hoortoestel in een omgeving die voor u belangrijk is. Op deze manier komt u erachter of het hoortoestel bij u past. Na het testen bekijken we gezamenlijk of de vooraf gestelde doelen zijn behaald.”  

U zo goed mogelijk van dienst zijn
“Van der Werf Horen ondersteunt u daarnaast graag met de aanvraag van de vergoeding voor uw hoortoestel of de mogelijke accessoires. Bij Van der Werf Horen zal er alles aan worden gedaan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Er is altijd een hoortoestel beschikbaar wat past bij de wensen en behoeftes van de persoon”, aldus Sebastiaan van der Werf. 

Tip
“Neem gerust een familielid, kennis of een vriend(in) mee omdat het om best veel informatie gaat. Twee horen er altijd meer dan één”, geeft Sebastiaan van der Werf nog als welkome tip mee. 

Audicien Van der Werf Horen, tel.nr.: 023-3034317. Meer informatie op http://www.vanderwerfhoren.nl.

Foto: Audicien Sebastiaan van der Werf. Fotograaf: Bart Jonker.