Cadeau winnen door lege batterijen in te leveren

De familie Van Schie uit Heemstede verdient een Pluim. De familie viel in de prijzen door mee te doen aan de landelijke campagne ‘Lege batterijen? Lever ze in en win!’ van Stibat. Met haar deelname bewijst de familie uit Heemstede zichzelf en het milieu een dienst.

Tien lege batterijen
Door lege batterijen in te leveren, maken mensen kans op mooie prijzen. De prijzen die verloot worden zijn honderd Rode Pluimen van €25,-, twee reischeques van €500,- en een reischeque ter waarde van maar liefst €1000,-. Meedoen gaat als volgt: Tien lege batterijen in een zakje doen samen met naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer, en lever deze in bij een van de ruim 24.000 inleverpunten van Stibat. Deze zijn te vinden bij onder andere supermarkten, doe-het-zelfzaken en speelgoed-, elektronica- en fotowinkels. Elke maand is er een trekking uit de door Stibat opgehaalde zakjes met batterijen. Kijk voor meer informatie over de actie én de bekendmaking van de prijswinnaars op www.legebatterijen.nl.

Werken aan een schonere planeet
Stibat zamelt zo veel mogelijk batterijen in voor recycling. Lege batterijen krijgen een nieuw leven, bijvoorbeeld als kaasschaaf, zaklamp of fiets. Bovendien komen stoffen die schadelijk kunnen zijn voor het milieu, niet in de bodem terecht. Geen lege batterijen in de afvalbak, maar inleveren bij de inleverpunten van Stibat. Dat verdient een Pluim.

Met de Pluim kiest de ontvanger zelf een cadeau uit de honderden bestedingsmogelijkheden, bestaande uit belevenissen, producten en goede doelen. Om zelf van te genieten of samen met vrienden en familie. Naar een attractiepark of museum bijvoorbeeld. Een workshop volgen of een dagje naar de sauna. Er zijn Pluimen in verschillende kleuren. Winnaars krijgen een Rode Pluim die bij besteding €25,- waard is.