Facebook

facebook-logoDe Heemsteder is ook te vinden op Facebook.
Zie hieronder onze facebook-feed:


 

Ja hoor! Daar is 'ie weer, een nieuwe, verse en kleurige Heemsteder. Netjes verzorgd door een team advertentiemakers, redactiemedewerkers en door jou natuurlijk want inwoners werken ook mee aan de totstandkoming van de inhoud. Ze sturen tuinfoto's, mooie gedichten of ingezonden brieven. Werk ook mee: redactie@heemsteder.nl Voor nu veel plezier met deze Heemsteder, weer wat dikker geworden - moeten de zomerkilo's zijn! ... Lees meerLees minder

dinsdag 14 augustus 2018, 16:17

Ja hoor! Daar is ie weer, een nieuwe, verse en kleurige Heemsteder. Netjes verzorgd door een team advertentiemakers, redactiemedewerkers en door jou natuurlijk want inwoners werken ook mee aan de totstandkoming van de inhoud. Ze sturen tuinfotos, mooie gedichten of ingezonden brieven. Werk ook mee: redactie@heemsteder.nl Voor nu veel plezier met deze Heemsteder, weer wat dikker geworden - moeten de zomerkilos zijn!
De Heemsteder heeft het bericht van Politie Noord-Holland - District Kennemerland gedeeld.
De Heemsteder

Overvallers veroordeeld tot 40 maanden gevangenisstraf

HAARLEM - Afgelopen vrijdag zijn door de rechtbank in Haarlem twee mannen veroordeeld tot gevangenisstraffen van 40 maanden.

De twee overvallers, beiden woonachtig in Uithoorn, pleegden op 30 juni 2017 een gewapende overval op een winkel aan de Gedempte Oude Gracht in Haarlem. Na onderzoek kwam de recherche beide overvallers op het spoor en konden zij op last van de officier van justitie in april 2018 worden aangehouden.

Beide mannen werden afgelopen vrijdag 10 augustus veroordeeld tot 40 maanden cel. De rechter bepaalde ook dat de twee mannen een schadevergoeding van €4000,- aan het slachtoffer moeten betalen.
... Lees meerLees minder

dinsdag 14 augustus 2018, 16:11

De Heemsteder heeft de Beloning van € 10.000,-- in Cold case zaak Egmond van Politie Noord-Holland - District NoordHolland Noord gedeeld.
De Heemsteder

Politie Noord-Holland - District NoordHolland Noord
Drie hoogbejaarde inwoners van Egmond worden overvallen en 6 uur lang vastgebonden, bedreigd en mishandeld.

Deze week staat op de cold casekalender deze nare woningoverval uit 2006 en wij hebben uw hulp nodig om deze zaak op te lossen!

Heeft u informatie? Bel s.v.p. met tel.nr.: 0900-8844

Liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via tel.nr. 0800-7000.

Het persbericht is hier te vinden -> www.politie.nl/mijn-buurt/nieuws/2018/augustus/10/04-coldcasezaak-egmond.html
... Lees meerLees minder

vrijdag 10 augustus 2018, 21:01