Facebook

facebook-logoDe Heemsteder is ook te vinden op Facebook.
Zie hieronder onze facebook-feed:


 

Heeft u stormfoto's? Mail ze naar redactie@heemsteder.nl ... Lees meerLees minder

donderdag 18 januari 2018, 13:29

De Heemsteder heeft het bericht van Politie Noord-Holland - District Kennemerland gedeeld. ... Lees meerLees minder

Storm en wateroverlast: wie bel je dan? Bij acuut gevaar of spoed bel je het alarmnummer 112. Is het niet acuut en speelt het in de openbare ruimte, neem dan contact op met je gemeente.

donderdag 18 januari 2018, 08:20

Morgen online en in alle brievenbussen van Heemstede: de verse, nieuwe krant met uiteraard alle aandacht voor Marianne Heeremans die afscheid heeft genomen van het burgemeestersambt. Er waren nogal wat plichtplegingen, de Nieuwjaarsreceptie, het overhandigen van het predikaat Koninklijk voor Landgoed Groenendaal en drie onderscheidingen opspelden bij brandweermannen van Heemstede. Ton van den Brink legde het allemaal voor u vast in foto's en tekst. Ook in deze krant weer kritische noten over diverse onderwerpen. Vindt u ook iets? Wilt u ook wel eens van u laten horen? E-mail naar redactie@heemsteder.nl De meeste brieven worden onder het kopje 'Lezerspost' geplaatst. Veel leesplezier! ... Lees meerLees minder

dinsdag 16 januari 2018, 15:55

Morgen online en in alle brievenbussen van Heemstede: de verse, nieuwe krant met uiteraard alle aandacht voor Marianne Heeremans die afscheid heeft genomen van het burgemeestersambt. Er waren nogal wat plichtplegingen, de Nieuwjaarsreceptie, het overhandigen van het predikaat Koninklijk voor Landgoed Groenendaal en drie onderscheidingen opspelden bij brandweermannen van Heemstede. Ton van den Brink legde het allemaal voor u vast in fotos en tekst. Ook in deze krant weer kritische noten over diverse onderwerpen. Vindt u ook iets? Wilt u ook wel eens van u laten horen? E-mail naar redactie@heemsteder.nl De meeste brieven worden onder het kopje Lezerspost geplaatst. Veel leesplezier!

Jacky Lochner, Sonja Goed en 1 ander vinden dit leuk

Reageren op Facebook