Familietoernooi HBC Tafeltennis druk bezocht

Zondag 10 april werd bij tafeltennisvereniging HBC het jaarlijkse Familietoernooi gehouden. Maar liefst 30 koppels, die bestonden uit jeugdleden samen met een familielid, streden in een sportieve en gezellige sfeer om de prijzen. De afgelopen paar weken had iedereen de mogelijkheid om te komen oefenen en hier was dan ook veel gebruik van gemaakt.
De deelnemers waren verdeeld over 4 categorieën. In poule D legden Marijn en Marc Sommer ongeslagen beslag op de 1e plek. Zij wonnen in de laatste wedstrijd van de dag van Britt en Erik Petersen die daardoor keurig als 2e eindigden. De titel in poule C werd een prooi voor Jonathan en Michael de Leur. Zij wonnen al hun wedstrijden. Gaius en Olivier Otten volgenden knap met een 2e plaats. In poule B moesten er games geteld worden om te bepalen welk team er 2e in deze categorie was geworden. Uiteindelijk trokken Jacco en vader Wilbert van Gerven aan het langste eind. Teun en Dick Wassenberg, die al vaker in de prijzen zijn gevallen gingen er met de beker voor de 1e plaats vandoor. Op het hoogste niveau, poule A, werd in de laatste ronde pas beslist wie de 1e en 2e plek zouden gaan innemen. Titelhouders van de afgelopen twee edities, Damian en Dennis Bakker, namen het op tegen clubkampioen Quinten Broekhof en vader William. Er volgde een mooie wedstrijd van hoog niveau die uiteindelijk beslist werd in het voordeel van Damian en Dennis. Zij prolongeerden hiermee wederom hun titel en namen voor het 3e jaar op rij de grote wisselbeker in ontvangst! Foto’s van de prijswinnaars zijn te bekijken via www.hbctafeltennis.nl